BOOK TIME

Helsegevinstene ved å være fysisk aktiv er utallige. De fleste vet dette, men likevel kan det i en hektisk hverdag være utfordrende å oppfylle anbefalingen om 150 minutter moderat intensitet per uke. Sammen med en personlig trener er det lettere å komme igang – og opprettholde – det aktivitetsnivået du ønsker.

Personlig trening ved Optimum helse og idrett blir levert i et helse-relatert perspektiv og våre personlig trenere har inngående kunnskap om dokumenterte treningsprinsipper, inkludert læring av motoriske ferdigheter. Trening og aktivitet er ofte hjørnesteinen i behandlingen av de fleste smertetilstandene relatert til bevegelses-apparatet.

De senere årenes forskning viser hvor stor innflytelse fysisk aktivitet har på hjernens funksjon, og på vår mentale helse generelt.  Hjernen er nemlig avhengig av fysisk aktivitet for å kunne fungere optimalt. Trening kan i tillegg redusere risikoen for utvikling av demens, angst og depresjon.

Vi tilbyr tett og individuell oppfølging ut fra dine behov og ønsker. Treningen foregår i et tverrfaglig miljø, noe du som kunde hos oss vil dra nytte av for å nå dine målsetninger.

Vi brenner for å hjelpe nettopp deg til en lettere hverdag, med en kropp som åpner for nye muligheter og frihet til å leve et langt, sunt og aktivt liv.

 

Har du spørsmål om personlig trening eller ønsker å avtale time, klikk her og kontakt Espen Lian direkte på telefon eller mail. 

BOOK TIME