Gruppetrening er gøy og motiverende!  

Den mest utfordrende delen av et hvert treningsregime er å komme i gang. Løsningen for mange er å gjøre det sammen med andre!

 

Ingen bekymringer

Gruppetrening med veiledning av kunnskapsrike og erfarne instruktører tar usikkerheten ut av treningen din. Du får godt planlagte økter, instruksjon og struktur på treningen, helt uten at du må tenke selv. La noen andre gjøre jobben, du møter opp og høster resultatene. Det er effektivt og mentalt frigjørende.  

Struktur

En treningstime i en av Optimums grupper består av rolig oppvarming, 40minutter med kombinert styrke - og kondisjonsøvelser, og 7-10 minutter med uttøyning på slutten. Du blir tatt gjennom hvert segment av erfarne instruktører som veileder og hjelper til der det trengs. Konseptet er designet for å belaste hele kroppen og bidra til økt styrke, kondisjon og bevegelighet.  

Motivasjon

Gruppene har maks 8 deltagere slik at man blir kjent med hverandre, alle blir sett og instruktøren har tid til å veilede hver enkelt. Dette gjør treningen morsom, du motiveres av innsatsen til de som er sammen med deg og du oppnår mestring raskere. Det er også mindre sannsynlig at du velger å droppe en økt når du vet at de andre er der og venter på deg. Motivasjonen holdes oppe og den gode følelsen fortsetter! 

Påmelding

Ønsker du å delta, meld din interesse på mail til: Espen@optimumhelse.no

Eller på telefon: 472 68 164

Det er også mulig å komme på en uforpliktende prøvetime!