Naprapat Aina Bye

Naprapat Aina Bye

Aina er en svært lidenskapelig terapeut som kombinerer sin kompetanse innen manuell medisin med aktive tiltak og støttende samtaler for å hjelpe deg best mulig tilbake til ønsket funksjonsnivå. Naprapat Aina Bye, også kjent som Naprapat i Nord har siden 2. april vært en del av vårt team av behandlere.

Aina har tidligere jobbet som personlig trener og de siste 5 årene har hun bygd opp «Naprapat i nord» ved Gløden Velværesenter. Den senere tid har vi hatt et økende samarbeid og faglig sparring for å unytte våre kompetanser best mulig. Det er derfor svært gledelig at hun siden påsken i år har blitt fast medarbeider hos oss her ved Optimum helse og idrett

Du har kanskje møtt den energiske jærbuen i naturen, der hun oftest bruker sin fritid. Aina vet hva det betyr å oppleve utvikling og tilstedeværelse gjennom å meningsfylte aktiviteter. Man kan trygt si at hun har testet det meste, med egen erfaring fra håndball, fotball, padling, klatring, terrengløp, og står heller ikke tilbake for adrenalinrush fra kite-surfing eller sti-sykling hvis hun får mulighet. 

Hun brenner for at andre mennesker skal oppleve den samme gleden, uansett aktivitetsnivå, og har et stort engasjement til å hjelpe sine pasienter tilbake fra smerte til aktivitet.

Som autorisert naprapat har hun god kompetanse innen behandling av smerter fra bevegeapparatet. Aina tilbyr blant annet følgende behandling:

  • Manuelle behandlingsteknikker- Massasje, tøyninger, leddmobilisering og leddmanipulasjon
  • Rehabilitering/ prehabilitering- Øvelser for smertelindring og økt funksjon
  • Fokusert trykkbølgebehandling- Effektivt på muskel- og senevev i kombinasjon med andre tiltak. Lettfattelig info her.
  • Dry needling, «tørre nåler», smertelindring og avspenning av muskulatur
  • Okklusjonstrening- som del av rehabilitering. Les mer her